Het gebruik van de elektrische putter van Dc in het leven

- May 05, 2018-

Dc elektrische putter in leven gebruik, dc elektrische putter het is een soort van converteren van de roterende beweging van de motor om duwstang van de rechte lijn heen en weer beweging, in de industriële apparatuur, medische apparatuur, smart home office, op het gebied van sportuitrusting en andere industrieën, kan voldoen aan de praktische toepassing van dc elektrische putter, het als een lineaire actuator, kan realiseren afstandsbediening, gecentraliseerde controle of automatische controle-functie. Wat zijn enkele van de slimme toepassingen van DC-elektrische pushers die we elke dag zien?

1. Het gebruik van gelijkstroom elektrische duwstang op cameradrager.

Vergeleken met de traditionele camerastandaard, bij de installatie van een gelijkstroom-elektrische trekstang en steiger, en een set vaste camera's door stent of andere pijp verbonden met de dc elektrische putter samen, dus we hebben alleen nodig in dc elektrische drijfstangset reisroute, dc elektrische duwstang kan automatisch stijgen naar een vast schema, de camera hoeft niet elke keer te worden aangepast, deze uitvinding is zeer praktisch.

2. Het gebruik van gelijkstroom elektrische duwstang op paalantenne.

Allereerst, om een paalantenne te maken, moeten we de dc elektrische putter als de as van de antenne gebruiken en dan de poolpositie vinden, zoals azimut, elevatiehoek en polarisatiehoek, enz. Door de antenne te draaien, kan nauwkeurig, met behulp van dc elektrische putter dit apparaat, kunt u de schoonheid van de astronomische verschijnselen bekijken, hoeft u geen enkele aandrijving en positionering te gebruiken, hoeft u alleen parallel aan de asrotatie van de aarde aan te passen.

3. Toepassing van gelijkstroom elektrische duwstang op elektrische bank.

Hoe om een bank comfortabeler te gebruiken? Elektrische bank tevreden mensen het nastreven van bankcomfort. De elektrische bank wordt voltooid door de rechte duwstang en de motor, die een effectieve massage kan geven aan het vermoeide lichaam, en het comfortniveau zal sterker zijn. Elektrische bank tijdens het liggen strekken, van kop tot teen alle onderdelen hebben de ondersteunende kracht, de persoon is als liggen in het zwaartepunt staat, dit kan de bloedcirculatie, een goede gezondheid te bevorderen. De elektrische bank die deze functie realiseert, wordt voornamelijk gerealiseerd door de gelijkstroom-elektrische duwstang.