De belangrijkste richting van het product van elektrische putter fabrikant?

- May 05, 2018-

Op dit moment zijn er vier hoofdrichtingen in de putindustrie: de ene is huishouden, de andere is industrieel, de derde is de heftafel en de vierde is het type kleine elektrische putter.

Huishoudelijke elektrische putter, heeft momenteel UA1, UA2-serie. Uitstekende stuwkracht, lage ruis, hoge sterkte, hoge zelfsluitende eigenschappen, waardoor het product een beter voordeel heeft ten opzichte van dezelfde soort. Er zijn veel toepassingen voor een ander huis, zoals een elektrische bank, een slim bed, een onzichtbaar bed, een elektrische massagestoel, enz. Huishoudles kan de verzoeksnelheid vergelijken, hoe sneller hoe beter. Goed zelfremmend vermogen tegelijk, vergroot het zelfremmende vermogen om de stang te duwen, de interne structuur van het samenvoegen van een zelfsluitende veer, wanneer deze een bepaalde positie bereikt, springt de veer automatisch op, klapt een hoofd op en maakt het product goed vast .

Industrieel type elektrische putter, veeleisend schema, grote stuwkracht, enz., Worden over het algemeen toegepast in de slimme auto, vegen de vloer, op de automatische machine, enz., Is een speciale toepassing van een automatisch liftend effect op brandartillerie, industriële klasse elektrisch putter zal de laagste beschermingsklasse vragen om IP65 te bereiken, dat wil zeggen, er is bepaalde bescherming, bescherming met buitenwerk.

Het type heftafel komt vaker voor in het buitenland, zoals Silicon Valley en het grote bedrijf. Momenteel in Tencent en Alibaba, het bedrijf is ook uitgerust met een heftafel, lift tafel werd ook populair in de afgelopen jaren, in de steeds uitgeputte werkomgeving, kan geschikt zijn om de werkdruk van mensen te verminderen, zoals zitten voor een lange tijd, gewoon druk op een knop, kan de tafel op een geschikte hoogte maken, dit is volledig in lijn met de structuur van de menselijke lichaamsbouw. De heftafel vereist over het algemeen een laag geluidsniveau en kan het gewicht van drie volwassenen dragen. Thuis is de tafel echter duurder, dus de meeste mensen in het land gebruiken het hefboomprincipe, dat is ongeveer een derde van de prijs.

Mini elektrische putter-serie, kleine elektrische putter is erg handig en kan in bijna elk denkbaar scenario worden gebruikt.

Nu is de hele industrie van de elektrische putter industrie, intelligente, weinig lawaai, weinig onderhoud is een van de trend van de markt in de toekomst, omarmen een nieuwe wijze van overbrenging, verlaten van de oude traditionele manier, dit is de grote trend van de binnenlandse industriële productie.