Het toepassingsgebied van hefkolom

- May 05, 2018-

Waar kan de hefkolom worden toegepast? De hefkolom bestaat hoofdzakelijk uit motor, liftsysteem, schakelkast en adapter. Door de controller te synchroniseren, kan een collega meerdere hefkolommen besturen om synchroon op en neer te tillen, om een uniforme snelheid van stijgen of dalen te bereiken. Daarom wordt de hefkolom in het algemeen toegepast op de home lifting desk, kinderen leren tafel, medische kamer operatieplatform, grond stapel en andere velden. Dus hoe werkt het?

Bij het aanbrengen van de hefkolom van de kinderhijstafel moet de heftafel voor kinderen worden aangepast aan de verschillende hoogte van de kinderen, en de hoogte van de heftafel wordt aangepast aan de verschillende leeftijd en hoogte. Producten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en veiligheidsmaatregelen.

In de kantoortoepassing van de heftafel, door het veranderen van de positie van kantoor, verlichten de druk op mensen kantoor, kantoor om het voorkomen van ziekten te verminderen, om een comfortabele kantooromgeving te creëren, effectief verbeteren van de efficiëntie van het werk.

Toepassing in tatami heftafel, vanwege de beperking van de positie van de ruimte, voor zover mogelijk wordt de activiteitsruimte groter, mensen zetten de tafel en vloer, combineren in de applicatie, via de controller naar het bureaublad op de grond door kolommen op te heffen die stijgen tot een bepaalde hoogte, in de tafel, hoeft niet wanneer, kan intrekken een zeer consistent met de grond, zeer uitgebreid mensen activiteiten ruimte.

De toepassing van de hefkolom in het leven heeft het dagelijks leven van mensen enorm vergemakkelijkt en de belangrijke componenten in het proces van intelligent leven bevorderd.