Rapport over de trend van de toekomst van Putter Motor Industry

- May 05, 2018-

De opkomst van internet weet misschien nog niet hoe de traditionele industrie te verslaan, zei ma. De taxichauffeur luistert bijvoorbeeld meestal naar de radio, maar met de komst van didi vervangt deze de oorspronkelijke modus, zodat de traditionele industrie niet weet hoe te sterven. Push rod motor industrie is ook, met de ontwikkeling van de binnenlandse markt, intelligente toepassing, het tempo van innovatie is nog nooit gebroken, meer mensen op slimme bank zullen ervoor kiezen om te kopen.

De komst van het ouder worden naar het pensioenstelsel is een test van het oplossen van de basisgarantie van de oude man, dit moeten intelligente medische bedden zijn, het gebruik van revalidatieapparatuur, zoals verder gezegd dat dit niet alleen op een slim bed met een slimme bank, zijn handige duwstangmotor, elektrische aandrijving, het gemak is elektrische hydraulische en pneumatische trekstang. Dergelijke functies, waardoor meer intelligente apparaten kunnen kiezen voor duwstang motor, niet alleen wordt toegepast op de toepassing van het bovenstaande, de huidige elektrische bank, bijvoorbeeld, is goed voor de belangrijkste status, vooral buitenlandse merken, en de prijs is duur, gewone mensen ondraaglijk.

Groeit langzaam, maar met de huidige binnenlandse middenklasse, consument objectieve terugkeer van de economie, mensen na het werk om naar huis te gaan, kunnen kiezen voor een comfortabele plek van hun eigen, te verlichten ontmoet in het werk van de druk en hun humeur aan te passen, slimme bank biedt gemak voor mensen, tezelfdertijd een fluitje van een cent binnenlandse fabrikant zal een fancy om, dus de prijs zal dienovereenkomstig in de toekomst verminderen, zoals gierstpatroon, met hoge kostenprestaties om de beste producten in China te brengen. Het concept van gemaakt in China om de originele low-end mensen te vervangen, en is nu in samenwerking patroon, speciaal, superieure elektrische putterfabrikant loopt het dit pad, om hoge kostenprestaties te winnen, met hoge kwaliteit om het vertrouwen van de gebruiker te verkrijgen.

Niet alleen op het slimme huis, thuis met de aandacht van de bescherming van het milieu, zonne-energie is dit een hoge milieubescherming, vervuiling-vrije industrie, nationale uitstoot van verontreinigende stoffen, maar de macht is constant, hoe de kloof te vullen, ze nodig hebben om zonne-energie vermogen, elektrische putter op zonne-energie toepassing is zeer breed, dus in de toekomst, zonne-elektrische trekken stem en een breed scala van toepassingen, in het buitenland, India en andere plaatsen, vanwege zijn subtropisch klimaat, hoge temperatuur drogen, op grote schaal, zijn binnenlandse macht behoort tot het lage niveau, dus de Indiase markt is een goede toekomst.