Hoe te gebruiken Lifesaving Desk In Life correct?

- May 05, 2018-

Het gebruik van een hefkolom-lessenaar is erg belangrijk, het wisselen van zitplaatsen, het veranderen van de traditionele om de kantoorhouding te doen, het verbeteren van de lange zittingsperiode, een onwenselijke overwinningsreflectie. Obesitas, ischias, enzovoort. Voor klanten die net zijn begonnen met het gebruik van reddingsplanken, is het misschien niet gebruikelijk om aan het begin te beginnen, wat een geleidelijke aanpak vereist, evenals lange periodes. Vraag, daarom, geen lift fabrikanten raden aan dat u begint met het post-lift kolom-bureau te gebruiken, begon te staan voor 10 minuten, en dan als de groei van het gebruik van tijd en de gewoonten, passende aanpassingen op basis van hun eigen werkelijke door stilstand tijd .

Het is belangrijk om op te merken dat de klant die de nieuwe kolom optilt onregelmatig is, het lokale ongemak van het lichaam kan veroorzaken, zoals gezwollen voeten, omdat hij lange tijd zit op kantoor, de spier atrofieert, niet in staat is om onmiddellijk te veranderen, dus we moeten beginnen met werken moet niet te lang zijn. Dus hoe gebruiken we levensreddende bureaus in ons leven?

Het wordt aanbevolen om tijdens de werkuren goed te werken:

Binnen een half uur na het avondeten.

Zittend voor meer dan twee uur.

Binnen een half uur na zware inspanning.

Natuurlijk, niet iedereen is geschikt om te staan, maar zit afwisselend kantoor, gunstig voor de gezondheid van het lichaam, kan volgens de werkelijke situatie van het individu, gratis aanpassing zitten kantooruren staande houding, het kantoor een goede gewoonte, kan effectief kantooreffici├źntie verbeteren.