Kan een miniatuur putter op een robot worden gebruikt?

- May 05, 2018-

Robots worden voornamelijk gebruikt in industriële robotarmen en industriële robots. Momenteel in de robot in de Japanse en Duitse technologie is meer geavanceerd, en op dit moment samen met de innovatie van de verbetering van de producttechnologie, de voortdurende focus op high-tech talent en technologie, in de robot-technologie zal meer en meer.

Mini putter hoofdstructuur is verdeeld in H en de duwstang type I, H van de drukstang installatie afmetingen voor S + 108 mm, het equivalent van minder dan 10 cm, met behulp van DC-motor die 200 kg, snelheid sneller kan bevorderen, kan ook in een groot gebied worden gebruikt.

En de duwstang type I, structuur is minder dan 10 cm, stuwkracht is 5 kg minder dan, de toepassing is zeer uitgebreid, omdat de structuur is erg smal, de toepasselijke reikwijdte is zeer breed, zoals micro-elektronica stofvrije omgeving, hefkussens , revalidatie medische apparatuur, robot en ga zo maar door. Het belangrijkste is om het op sommige robots toe te passen.

Kan nu gebruik maken van de robot SprutCAM, uit Rusland, voornamelijk mechanische arm, en andere functies, met behulp van mini putter in de toepassing van de machine kan de bedrijfskosten te verminderen, verspilling van grondstoffen te verminderen, rendement en productie-efficiëntie te verbeteren ...

Gebruikt in de hoogspanningslijn inspectie auto, de moeilijkheid van een verscheidenheid aan klantenservice, product in geval van hoge druk op, automatisch lift, hijsafstand van 30-50 mm, producten worden gebruikt in changbai berg, hoge druk, om om lage temperaturen te detecteren, sneeuw te scheppen, enz. en machines voor de auto.

Innovatie is gebaseerd op imitatie, dus het zal de stappen van Korea, Japan en andere landen ondernemen, van de eenvoudige assemblage van low-end tot de controle van high-end technologie. Met het tempo van de strategie zullen meer bedrijven deelnemen aan deze stap, en het resultaat is de prijs van robots, van industrie tot familie.