Analyse van de toepassingskenmerken van elektrische putterproducten

- May 05, 2018-

Elektrische putter wordt veel gebruikt in de moderne industrie, zoals elektrische energie, chemische industrie, metallurgie en ga zo maar door. Bovendien kunnen elektrische putterproducten ook worden gebruikt voor het openen en sluiten van kleppen, kleppen, poorten en andere afdelingen van mijnen, lichte industrie, transport en schepen, enz.

Met de toepassing en promotie heeft de elektrische putter geleidelijk andere mechanismen vervangen. Tegelijkertijd is het ook geschikt voor andere industrie├źn met dezelfde werkomgeving en gebruiksvereisten en heeft het de mogelijkheid om te voldoen aan de vereisten van het systeem, besturing en lokale controle in te stellen.

In combinatie met een elektrische trekstang om de kenmerken van het product zelf te analyseren, heeft het zijn eerste gebruik gemaakt van het gehumaniseerde ontwerpconcept, en dus in het loopproces, dat een klein volume, weinig ruis heeft, een ruimte bespaart, een gemakkelijke installatie en de voordelen van de kluis en betrouwbaar. Bovendien wordt een hoge precisieregeling bereikt en kunnen gebruikers de encoder, omvormer, potentiometer en controller op elkaar afstemmen om online controle met hoge precisie te bereiken.

Op sommige werkplekken kan synchronisatie worden bereikt. De mechanische koppeling kan bijvoorbeeld worden gebruikt om meerdere elektrische putters tegelijkertijd aan te drijven, en kan absolute synchronisatie bereiken. Het apparaat heeft ook de functie van zelfblokkering, omdat het het wormwiel en de wormstructuur is, dus hebben de meesten van hen de absolute dynamische belasting zelfsluitende functie ingesteld om de veiligheid van de werking van de apparatuur te vergroten. Bovendien is de overbelastingsbeveiligingsfunctie speciaal geconfigureerd om de vereiste van een veilige en stabiele werking te realiseren.

Onder normale omstandigheden kunnen elektrische duwstangproducten zich aanpassen aan verschillende werkomstandigheden en hogere belastingsvereisten bereiken. In praktische toepassing heeft de elektrische putter geen olievervuiling en kan deze zonder onderhoud werken in een stille en normale werking.