Waarom gebruiken elektrische lineaire aandrijvingen?

- Aug 20, 2018-

Elektrische aandrijvingen zijn goedkoper dan de tegenhangers van hydraulische en pneumatische, elektrische aandrijvingen profiteren van de overdracht van de energie-efficiëntere, schonere en eenvoudiger kracht; met programmeerbare besturingen, elektrische actuator integratie is eenvoudiger en onderhoud inspanning wordt verlaagd in de laagste, geen behoefte om te vervangen van onderdelen of smeren onder extreme omstandigheden.


DeLineaire actuatorbereik heeft dezelfde zorg en deskundigheid. Tijdens het ontwikkelingsproces, gericht op ruimtebesparende, modern design, hoge prestaties en veilig kan worden gebruikt.


Lineaire aandrijvingen zijn ideaal voor de landbouw-, constructie-, mijnbouw- en industriële apparatuur controle zetels, kappen, deuren, covers, stoomtreinen en meer. Lineaire aandrijvingen zijn ideaal voor medisch, gezondheid en fitness, kantoor en entertainment, alsmede uitrusting van zeeschepen. Industriële Lineaire actuator producten omvatten lineaire reeks actuatoren, lift kolom lineaire aandrijvingen en rodless Lineaire actuator schuifregelaars.

linear-motor49361719098.jpg