Waar is elektrische hijskolom geschikt voor gebruik?

- Dec 14, 2020-

1. Aan de poort van belangrijke staatsorganen en -eenheden: installeer elektrische anti-oproerliftkolom, die het hijsen en verlagen van de hijskolom kan regelen door middel van elektrische, afstandsbediening of kaart vegen, om te voorkomen dat voertuigen binnenkomen en illegale voertuigen in breken, zorgen voor de veiligheid van belangrijke staatsorganen en -eenheden.


2. Voetgangersstraat kruispunt: elektrische hijszuil is geïnstalleerd op de voetgangersstraat kruispunt, en de hijskolom is in de stijgende staat op gewone tijden. Alleen voetgangers mogen door voertuigen met beperkte toegang. In geval van nood of bijzondere omstandigheden wordt de hijskolom verlaagd zodat voertuigen soepel kunnen passeren.


3. De isolatiegordel van de weg: de weg die niet volledig is afgesloten, is geïnstalleerd en het voertuig mag op gewone tijden niet linksaf of omkeren. Onder bijzondere omstandigheden, zoals wegenbouw en verkeersopstoppingen, kan de hijskolom worden verlaagd om voertuigen om te leiden om de druk op de weg te verminderen.


4. Multi-purpose Square: installeer elektrische hijskolom rond het plein. Voertuigen zijn niet toegestaan om het plein te betreden wanneer het stijgt tijdens de dag, en het plein kan worden gebruikt als een tijdelijke parkeerplaats wanneer het wordt verlaagd 's nachts, wat handig is voor mensen om te parkeren.


5. Open park: elektrische hijskolom is geïnstalleerd bij de ingang van het park. Voertuigen zijn niet toegestaan om het park te betreden bij het tillen van de hijskolom, en bezoekers zijn vrij om het park te betreden.


6. De installatie van elektrische hijskolom op plaatsen waar voertuigen niet mogen binnenkomen, zoals gemeenschappen, banken, scholen, enz.

1201