Waarop moet u letten bij het gebruik van elektrische gereedschappen zoals elektrische aandrijvingen?

- Oct 22, 2018-

Artikeletiket: opmerkingen over het gebruik van elektrische aandrijvingen

Het nadeel van de elektrische kop is dat de structuur gecompliceerder is en gemakkelijk kan worden gestoord. Vanwege de gecompliceerde structuur is het noodzakelijk om onderhoudspersoneel te hebben met een sterke vakkennis en geavanceerde technologie. In het geval van een defect van de motorkop is het mogelijk om het probleem snel op te lossen, en het onderhoudspersoneel met weinig expertise en vaardigheden zal veel tijd vergen tijdens het onderhoud. Kortere werktijd en verminderde werkefficiëntie.


Bij gebruik van een elektrisch gereedschap van hetzelfde type als de elektrische kop of een elektrische component in een intelligente elektrische actuator, moeten daarom de volgende zes punten van voorzichtigheid in acht worden genomen.


1. Vóór het werk moeten het elektrische gereedschap en de elektrische kop grondig worden geïnspecteerd. Als het gereedschap of de behuizing van de motorkop kapot is, is de hendel gebroken, is de draad gebroken enz. Moet deze worden vervangen.


2. De keuze van de werkplek bij het gebruik van elektrische gereedschappen en elektrische apparatuur om de omgeving van de werkplek te handhaven, als deze 's nachts wordt gebruikt om tijdens het gebruik voor een goede verlichting te zorgen.


3. Gebruik geen elektrisch gereedschap op plaatsen met ontvlambare vloeistoffen, ontvlambare gassen of brandbaar stof. Vonken die worden gegenereerd door elektrisch gereedschap kunnen deze ontvlambare vloeistoffen, gassen of stof doen ontbranden.