Wat moet je letten bij het gebruik van elektrisch gereedschap zoals elektrische aandrijvingen?

- Oct 08, 2018-

Het nadeel van het elektrische hoofd is dat de structuur ingewikkelder is en het is gemakkelijk om storing. Vanwege de gecompliceerde structuur is het noodzakelijk dat onderhoudspersoneel met sterke professionele kennis en geavanceerde technologie. Bij een storing van de motor hoofd, is het mogelijk snel het probleem kunnen oplossen en het onderhoudspersoneel met lage deskundigheid en vaardigheid zal verbruiken veel tijd tijdens het onderhoud. Verminderde werktijd en efficiency van het minder werk.


Dus bij gebruik van een elektrische machtshulpmiddel van hetzelfde type als de elektrische hoofd of een elektrische component in een intelligenteelektrische actuator, de volgende zes punten van voorzichtigheid dient te worden opgemerkt.


1. voordat het werk, de machtshulpmiddel en de elektrische hoofd moeten grondig geïnspecteerd worden. Als het gereedschap of de motor hoofd behuizing is gebroken, het handvat is gebroken, de draad is gebroken, etc., moet worden vervangen.


2. de keuze van de werkplek, bij het gebruik van elektrische gereedschappen en elektrische apparatuur, voor het behoud van het milieu van de werkomgeving, als het wordt gebruikt in de nacht om goede verlichting tijdens het gebruik.


3. doen niet gebruik elektrisch gereedschap op plaatsen met brandbare stoffen, brandbare gassen of brandbare stof. Sparks gegenereerd door elektrisch gereedschap kan ontbranden deze brandbare vloeistoffen, gassen of stof.