Wat moet ik doen als het oppervlak van de elektrische lineaire Actuator is roesten?

- Mar 29, 2019-

In het dagelijks gebruik, geheel of gedeeltelijk van deElektrische lineaire Actuatorwordt blootgesteld aan de buitenkant, die gemakkelijk leiden kan tot het roesten als gevolg van de oxidatie van het metalen deel van de lineaire Actuator.
Gemeenschappelijke elektrische lineaire Actuator methode derusting:
1: scratch met schuurpapier voor het verwijderen van roest (allermeest naar de Opdringers van de elektrische zijn gemaakt van gietijzer, dus roest vaak voorkomt. Als RVS wordt gebruikt als de grondstof wordt verwerkt, zullen de roest minder ernstig zijn)
Voordelen: eenvoudig en handig;
Nadelen: Het schuurpapier zelf heeft een groot verlies op de paal zelf.
2: chemische derusting is voornamelijk een derusting methode die gebruikmaakt van chemische reactie tussen het zuur en de metalen onderdelen van de elektrische lineaire Actuator de roest producten van het oppervlak van de putter roest verwijderen. Deze methode wordt vooral gebruikt voor grote mechanische Lineaire Actuator. Let op de precisie van elektronische instrumenten tijdens het gebruik.
Voordelen: roest verwijderen;
Nadelen: Het dichte apparaat wordt beschermd tegen corrosie, zuur.
3: ontkalken van hogedruk water schuurmiddelen, met behulp van de gevolgen van de hogedruk water stralen plus een methode voor het slijpen en de elektrische lineaire Actuator door schuurmiddelen roesten.
Voordelen: minder schade aan materialen;
Nadelen: Water heeft wat schade aan elektronische apparatuur, geschikt voor het soort afneembare Lineaire Actuator.
Er zijn vele manieren om te verwijderen van de roest, zolang de roest verwijderen is bereikt zonder beschadiging van de elektrische lineaire Actuator.

electric-linear-actuator26495308437