Wat maakt hijskolom zo populair?

- Dec 15, 2020-

1. Functionele verschillen: Er zijn een verscheidenheid van een blok steen gebruikt als een stoel stijlen op de markt, met inbegrip van platte top, bolvormige, cilindrische, enz., maar omdat er geen drive, kan het alleen worden vastgesteld op de weg. De volautomatische hijskolom kan automatisch worden opgeheven en verlaagd wanneer voertuigen moeten worden vrijgegeven, en de verkeerscontrole van voertuigen is zeer flexibel. Hijskolom wordt gemaakt zonder het materiaal te wijzigen. Zelfs als een groot voertuig passeert, zal het niet leiden tot het opheffen van kolom vervorming.


2. Impact weerstand: Gewone een blok steen gebruikt als een stoel is gemaakt van graniet of marmer, en de hardheid en kwaliteit zijn niet zo goed als roestvrij staal, dat is gemakkelijk te breken door voertuigen. Echter, voor het hijsen kolom gemaakt van roestvrij staal, de kolom wanddikte kan oplopen tot meer dan 8mm. Zelfs als het voertuig opzettelijk wordt geraakt, zal het niet verpletterd worden als een blok steen dat als zetel wordt gebruikt. Ernstige impact zal alleen leiden tot lichte vervorming van het opheffen van kolom, het heeft geen invloed op het voortdurende gebruik op alle.


3. Er zijn veel plaatsen van toepassing: de volautomatische hijskolom heeft een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om snelwegen, luchthavens of in- en uitgangen van instellingen, de volautomatische hijskolom kan worden gebruikt om voertuigen te besturen.

1201