Met welke problemen moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een hefkolom?

- Mar 10, 2021-

1. De breedte van het kanaal: Verschillende plaatsen van gebruik kunnen de afstandsbreedte volgens hun daadwerkelijke behoeften controleren. Onder normale omstandigheden wordt aanbevolen om de middenafstand van het wegstapellichaam niet meer dan 1,5 meter te houden. Als ook andere kleinere voertuigen moeten worden onderschept, moet u de afstand tussen de palen verkleinen.


2. Verkeersstroom: Dit is een van de belangrijkste parameters voor het selecteren van producten, maar gebruikers negeren deze parameter vaak. Begrijp eerst de jaarlijkse/maandelijkse totale verkeersstroom van de installatielocatie en de gemiddelde dagelijkse verkeersstroom. Als de verkeersstroom groot is, wordt aanbevolen om een tilkolom op afstand te gebruiken; Integendeel, u kiezen voor handmatige bediening.


3. Gebruiksfrequentie: U moet de verkeersstroom op korte termijn begrijpen tijdens de piekperiode van het voertuig Weg op de gebruiksplaats. Als het alleen vaak wordt gebruikt tijdens de piekperiode, kunnen de wegpalen lange tijd worden verlaagd.


4. Hijssnelheid: De snelheid van de hefkolom kan worden aangepast, meestal tussen 3-6S.


5. Het veiligheidsniveau van de plaats van gebruik: Hoewel alle hefpalen de functie hebben van het blokkeren van voertuigen, is het blokkerende effect van civiele producten en antiterrorismeproducten op professioneel niveau op voertuigen inderdaad heel anders.


6. Groepsbeheer: Of het nodig is om de rijstroken in en uit te scheiden, of te beheren op basis van rijstroken, bepaalt de configuratie en selectie van het hele besturingssysteem.

3001