Wat is de zelfremmende kracht van de elektrische duwstang?

- May 05, 2018-

Wat is de zelfremmende kracht van een elektrische duwstang? Elektrische trekstang zelfsluitende kracht wordt ook wel de statische belastbaarheid van elektrische trekstang genoemd en de statische belasting van elektrische trekstang is het product in de toestand van stil blijven staan, kan de kracht van dynamische belasting weerstaan, zei elektrische putter in het proces van lineaire beweging, kan de grootte van de kracht bevorderen. De betekenis van de uitdrukking is: wanneer de elektrische duwstang uit de stroom is, stopt de elektrische duwstang de werking, de elektrische duwstaaf kan de grotere druk dragen en niet terugtrekken. Elektrische trekstang zelfsluitende vermogen en de structuur van de versnellingsbak, schroef type, rem, enz., In het algemeen, onder dezelfde omstandigheden, de lagere snelheid, de vergrendelende kracht, hoe groter de als duwstang nog steeds vallen, overwegen om de rem te vergroten de lente.

In het algemeen, elektrisch trekken stengel zelfsluitende vermogen, maar op de zelfsluitende kracht invloed of wormwiel en worm, zelfsluitende structuur van verschillende producten zijn anders, verticale elektrische putter is een soort van manier, is een soort van parallel type . Enzovoort. Kogelschroeven zijn efficiënter, maar minder zelfremmend en minder statisch wanneer ze niet langer actief zijn.

Hoe de geschikte zelfsluitende kracht van de elektrische drukstang te selecteren?

De zelfremmende kracht (statische belasting) van een elektrische duwstang is geen vaste waarde en varieert met de serie, snelheid en belastingsverhouding en of er remmen zijn of niet. De zelfremmende kracht die door de toepassing wordt vereist, houdt verband met de installatiemodus van de elektrische duwstang en de gebruiksomgeving, zoals de hoek van installatie, of de versnelling van meer dan 1 g acceptabel is. Eerst moeten we de zelfsluitende kracht berekenen die nodig is voor de gebruikte elektrische putter, en vervolgens bekijken hoe het product aan de vereiste zelfremmende kracht kan voldoen. Omdat grotere zelfremmende krachten ook een grotere weerstand betekenen, waardoor de efficiëntie vermindert en het energieverbruik toeneemt. Het idee is om te werken aan een meer groen en koolstofarm intelligent leven en continu de productefficiëntie te verbeteren.