Welke voorwaarden moeten elektrische actuatoren het beste werken?

- May 29, 2019-

De elektrische actuator wordt aangedreven door AC of DC gelijkstroom. Afhankelijk van de manier van handelen, is deze onderverdeeld in twee categorie├źn (type elektrische schakelaars en elektrische externe bewaking). De elektrische actuator is gemakkelijk te gebruiken energie, lang in signaaltransmissiesnelheid en transmissieafstand, geschikt voor gecentraliseerde controle, hoge gevoeligheid en precisie, en geschikt met elektrische controle-instrumenten. De installatie van eenvoudige bedrading, op hetzelfde moment, de tekortkomingen van de elektrische actuator is complex, de gemiddelde uitvalpercentage is hoger dan de pneumatische actuator, geschikt voor plaatsen waar de explosiebestendige vereisten niet hoog zijn en de lucht ontbreekt.

1. Omgevingscondities: omgevingskenmerken zoals temperatuur, vochtigheid, luchtdruk, magnetisch veld, mechanische schokken, trillingen, stof, etc.

2. Vermogensomstandigheden: vermogenskarakteristieken.

3. Laadvoorwaarden: verwijst naar de belastingskarakteristieken die van invloed zijn op de prestaties van de elektrische actuator, zoals het koppel, het type en de kenmerken van het gecontroleerde object.

De positietransmitter is afgestemd om betrouwbare en nauwkeurige positionele beperkingen te garanderen. Precisiegeleidende kunststof potentiometer met hoekindicatie voor eenvoudige inbedrijfstelling. Het gemakkelijk te begrijpen circuit gebruikt een in epoxy ingekapselde modulestructuur die veroudert bij hoge en lage temperaturen om te zorgen voor een stabiele en betrouwbare overbelastingsbescherming van de motor en de buitenservomotor.

electric-linear-actuator26495308437