Wat zijn de standaard onderhoudsstappen voor de hefkolom?

- Feb 04, 2021-

Standaard onderhoudsstappen van de hefkolom: Reinig het ingebedde vat en reinig het sediment met een pomp of zuigpomp; Reinig de drainageapparatuur aan de onderkant van de ingebouwde emmer; Reinig en smeer de hefrail van de bolder; Controleer de onderste botspakking; controleer of er lekkage is in de zuigerstang van de cilinder; Controleer of de schroeven op de hefkolom goed vastzitten; Maak de eventuele cilinder schoon en vul de verfkleur opnieuw; Controleer de hydraulische pompeenheid om de hydraulische olie te vullen die door het apparaat wordt vereist en controleer de werkdruk en andere parameters; Controleer of de drukschakelaar normaal werkt (4Kg.); gebruik een test grondspoel.

1. Noodafdalingsfunctie: Wanneer de stroomuitval, wordt de downcolumnactie aangesloten op de noodsituatie 12V gelijkstroom aan de plug-in magneetklep. Druk op het gewicht van de kolom zelf, vertraag of handmatige druk om te helpen.

2. Slagkracht: De hefkolom kan minder dan 1 ton auto kan nog normaal na effect werken.

3. Drukcapaciteit: 3 ton auto verpletterd 5 keer van vervorming en abnormaliteit.

4. Capaciteit: De opheffende kolom kan normaal bij een lagere temperatuur van 4 graden werken.

5. Zelfcontrole van de motor: De motor start automatisch de oververhittingsbeveiligingsfunctie van de motor wanneer de temperatuur te hoog is.

6. Voedingsopties: de hijskolom kan AC38V of AC22V twee voedingsmodi bieden.

7. Bescherming, enz.: Wegens het gebruik van geïntegreerd volledig gesloten ontwerp, kunnen de opheffende kolomproducten IP68 bescherming, enz., ruwe gebruiksomgeving zijn.

1201