Voice coil motor actuator is bewezen met succes te worden toegepast in vele zonne-energie paneel, platte plaat en glas proces industrieën.

- Oct 27, 2020-

Belangrijkste kenmerken: vanwege de beperking van de cilinderpositionering en nauwkeurigheid, LVDT en power control systeem hebben defecten in het detectieproces. LVDT heeft een korte levensduur en de nauwkeurigheid moet worden gekalibreerd, waardoor de apparatuur downtime te lang zijn. De lineaire actuator van de spraakspoelmotor kan verticaal geïnstalleerd, en de meetarmatuur kan worden geïnstalleerd op de as Einde. Leg de glazen gesp op de grond, laat het meeteinde aanraken het hoge punt van het glas als referentiepunt en meet het glas. Na ontvangst van het signaal van de operator, alle voice coil motor actuatoren beginnen met het verplaatsen van een positie afstand in de snelheidsmodus, het aanraken van het oppervlak van de voorruit met een bepaalde kracht, worden alle locatiewaarden gerapporteerd aan de host Computer. Alle meetgegevens kunnen het uiterlijk van de voorruit weerspiegelen, zodat het computerprogramma kan berekenen of deze afstandswaarden van het glas binnen het gekwalificeerde krommingsindexbereik. Als het meetresultaat gekwalificeerd, wordt de groene waarde op het scherm weergegeven; Als het ongekwalificeerd, wordt de rode waarde op het scherm weergegeven. Door middel van deze informatie, zal de operator handmatig de voorruit op de gekwalificeerde/ongekwalificeerde lade en start het volgende inspectieproces.

Voor kant-en-klare standaardproducten kunnen 100% online kwaliteitscontroleoplossingen worden gerealiseerd, die gemakkelijk te installeren, uitstekende herhaalbaarheid, hoge flexibiliteit, en controleerbaar in kracht en positie.