Gebruik de tips en gewoonten van een verticaal bureau

- May 05, 2018-

Hijskolommen zijn producten die op het bureau worden gebruikt. Vrije hoogte van de versteltafel, gemakkelijke bediening, eenvoudig om een ontspannen en goede kantooromgeving te creëren. Dus, ken je de kleine kennis en tips die je gebruikt om de heftafel te gebruiken? Hier is een kleine tip voor het gebruik van een liftdesk.

Staan en werk een tijdje elke ochtend.

Wanneer u elke nacht werkt, houdt de heftafel op de hoogte van de standaard, de tweede dag 's morgens kunt u eerst een tijdje op het werk staan, als een van de kantoorauteurs in de ochtend is, is het moeilijk om op te staan in het kantoor .

Wanneer u belt / de telefoon opneemt, verhoogt u de tafel.

Wanneer u belt / de telefoon opneemt, kan de heftafel stijgen, kunt u ook de heftafel Cheng Xun geven, kunt u automatisch van de heftafel gaan wanneer u opneemt of belt, automatisch stijgt.

Na de lunch gaan staan en zitten.

De meeste mensen hebben de gewoonte van een dutje in de namiddag, de heldin in na de lunch, je zal opstaan naar de hoogte van de stand, in de middag om te werken op het werk, kan de gewoonte van slaperigheid vermijden, in staat om beter te werken focus te houden .

4. Pas geleidelijk aan aan de staande positie.

Tegenwoordig zitten veel mensen lang op kantoor. De lange accumulatie brengt ons alle werkziekten. De tiltafel verandert uw kantoorhouding en vermindert het aantal kantoorziekten.

Ga li en ga samen zitten.

Zijn het grootste deel van de tijd van de dag, de auteurs gaan met het werk, we hebben altijd zitten nadenken over een aantal problemen, daarom heeft dit ons nodig om onafhankelijk goed evenwicht tussen kantoor en zitkamer aan te passen, zal het bezitten om de efficiëntie te maximaliseren.