De gebruikswaarde van de hefkolom in het leven

- Mar 10, 2021-

Ten eerste: om het voertuig te stoppen


Hoog-veiligheid het opheffen van wegstapels kan een goede rol in het gezicht van noodsituaties en dagelijkse hoge-veiligheidscontrole spelen, in het bijzonder voor de overheid, krachtcentrales, luchthavens, oliedepots en andere nationale hoog-veiligheidsplaatsen, kan de hoog-veiligheid Hanma opheffende kolom effectief de verplichte destructieve macht van belangrijke gebieden in belangrijke plaatsen beheren en onderscheppen, zodat de bezitsverliezen en persoonlijke veiligheid sterk worden verminderd.


De tweede: verfraaien van de stad


De steeds veranderende hefpalen zijn niet alleen nieuw qua uiterlijk, maar hebben ook kleurrijke nacht-LED-verlichting. Sommige wegpalen zijn zelfs uitgerust met spraaksystemen. De opkomst van hefpalen is meer gebaseerd op de uitgebreide overweging van humanisering, veiligheid en stedelijke prachtige lay-out. De bolder kan worden gebruikt als ondersteunend accessoire voor stedelijke bouw. Naast de eigen regionale definitie, kanaalcontrole en interceptiefuncties, draagt het ook bij aan de schoonheid van de stedelijke bouw, wordt het een prachtig landschap in de stad.


Ten derde: Verkeerscontrole


De toepassing van de volautomatische hefkolom speelt een zeer belangrijke rol bij de stedelijke verkeerscontrole, kan niet alleen de richting en route van voertuigen effectief controleren, maar speelt ook een rol bij het beheer en de controle van de in- en uitgang, wat de kosten van menselijke input aanzienlijk verlaagt en de stabiliteit van de sociale openbare veiligheid garandeert. De toepassing van wetenschappelijke en modulaire hijskolommen in het stadsverkeer maakt het kanaalcontrolesysteem gestandaardiseerder en effectiever.

301