De structuur van de heftafel kolom

- May 05, 2018-

Er zijn vele soorten hef- en hefconstructies van heftafels, en vaak wordt vaak gevraagd: wat is de verticale kolomstructuur van de heftafel? Wat zijn de voordelen? Om dit te doen, kam je door enkele eenvoudige vergelijkingen en maak je zinvolle antwoorden op klanten die deze vragen nog steeds raadplegen.

Heftafel hefkolom.

Er zijn verschillende hoofdtypen van kolomsysteem met heftafel:

Hijskolommen: 1. De schroefmotor met enkele motoraandrijving heeft goede stabiele prestaties, sterke synchronisatieprestaties, wanneer het systeem uitvalt, schroeftype hefkolom bureaubladonderdelen en hebben geen impact. Maar een nadeel is dat het geluid luid is. Met de verbetering van moderne motortechnologie, zullen sommige problemen van schroefheffende kolommen geleidelijk worden verbeterd. Dual motor / multi-klik drive-structuur heeft de voordelen van een laag geluidsniveau, synchrone prestaties en hoge capaciteit. De kosten van de hefkolom zijn echter relatief hoog, wat een strikte besturing van het systeem vereist.

2. De pedaalhefkolom: de pedaalhefkolom wordt gekenmerkt door hun vlotte opheffende structuur, de voordelen van geen lawaai, maar het heeft een grote fout, is de behoefte om heel wat ruimte op te nemen, is de verrichting niet geschikt en beïnvloedt het algehele artistieke effect.

3. De pneumatische hefkolom: pneumatische hefkolom GEBRUIKT de gasveer, heeft geen geluid, constante hefprestaties zijn goed, maar vallen meer lastig, hebben een neutrale te laten vallen, dit zal van invloed zijn op de praktische aanbesteding.