De rol van de magneetklep

- Sep 18, 2018-

1. Magneetventielen zijn elektromagnetische besturingsindustriële apparatuur die wordt gebruikt in industriële regelsystemen om de richting, stroming, snelheid en andere parameters van het medium te regelen. Het magneetventiel wordt geregeld door het elektromagnetische effect en de hoofdregelingsmodus wordt geregeld door het relais. Op deze manier kan de magneetklep worden gecombineerd met verschillende circuits om de gewenste regeling te bereiken, en de nauwkeurigheid en flexibiliteit van de besturing kan worden gegarandeerd. Er zijn veel soorten magneetventielen. Verschillende magneetventielen spelen verschillende rollen in het regelsysteem. De meest voorkomende zijn keerkleppen, veiligheidskleppen, directionele regelkleppen, snelheidsregelkleppen, enz.

2. Er is een gesloten kamer in het magneetventiel. Er zijn doorlopende gaten in verschillende posities. Elk gat leidt naar een buis van een ander magneetventiel. In het midden van de holte bevindt zich de klep. Aan beide kanten zijn twee elektromagneten. Aan welke kant van de elektromagneet wordt gevoed, aan welke kant deze zal worden aangetrokken, door de beweging van het kleplichaam te regelen om verschillende olieaftapgaten te blokkeren of te lekken, en het olie-inlaatgat is normaal open, de hydraulische olie zal de verschillende afvoerpoort binnengaan pijpen en dan komt er oliedruk. De zuiger van de cilinder wordt ingedrukt, de zuiger drijft de zuigerstang aan en de zuigerstang drijft het mechanische apparaat aan om te bewegen. Dit regelt de mechanische beweging door de stroom door en weg van de elektromagneet te regelen.

3. Magneetventielen zijn automatische basiscomponenten voor het regelen van vloeistoffen. Het hoort bij de actuator. Het is niet beperkt tot hydraulica. Pneumatisch wordt gebruikt om de richting van de hydraulische stroming te regelen. Het mechanische mechanisme van de fabriek wordt meestal geregeld door hydraulische cilinders, dus het zal zijn werk gebruiken. In principe is er een gesloten kamer met doorlopende gaten op verschillende posities, elk gat leidt naar een andere oliepijp, een klep in het midden van de holte, twee elektromagneten aan beide zijden, en één zijde van het magneetspoelbediende klephuis zal be Welke zijde wordt aangetrokken, door het regelen van de beweging van het kleplichaam om verschillende olieaftapgaten te blokkeren of lekken, en het olie-inlaatgat is normaal open, de hydraulische olie zal verschillende afvoerpijpen binnengaan en dan zal de olie worden geduwd. De druk van de olie. Alleen de zuiger, de zuiger drijft de zuigerstang aan en de zuigerstang drijft het mechanisme aan. Dit regelt de mechanische beweging door de stroom van de elektromagneet te regelen.