Het verschil tussen hefstang en lift

- May 05, 2018-

Het verschil tussen hefstang en lift. Terwijl het optillen van de hendel en de lift een telescopische beweging kan zijn, maar in wezen twee soorten verschillende producten zijn, voor mensen die door de eenvoudige introductie gemakkelijk te verwarren zijn met u om het verschil tussen de hefstang en de lift te begrijpen.

1. Basisinformatie van de hefboom.

Het belangrijkste materiaal van de opheffende staaf is het materiaal van de aluminiumlegeringspijp, gewoonlijk kan het gehele apparaat worden verzameld, dat voor vervoer goed is.

2. Classificatie van de hefstang.

Volgens het verschil van elektriciteitscentrale, kan het worden onderverdeeld in: pneumatische hefboom hefboom, elektrische hefhendel, handmatige hefboom hefboom en ga zo maar door.

Afhankelijk van het model kunnen ze worden onderverdeeld, zodat elke verschillende omgeving over bijpassende apparatuur beschikt.

3. Principe van opheffende staaf.

Pneumatische lift, bijvoorbeeld, pneumatische staaf voornamelijk door het gebruik van de theorie van aerodynamica, met behulp van lucht aangedreven zuigerbeweging, dus bevorderen cilinder hefboom hefboom kan stijgen en dalen van de soepele beweging. Het luchtpompregelsysteem dient om de luchtpomp te regelen om de mast op te blazen en leeg te laten lopen door de luchtpomp te regelen via de bedieningskast in de kast, waardoor de hefboom omhoog en omlaag kan gaan.

3. Voor- en nadelen van de hefstang.

Dankzij de uitstekende materialen en verwerkingstechnologie kan de hefstang het object op drie of veertig meter hoogte heffen en kan het maximale laadvermogen 350 kilogram bereiken. Maar het nadeel is dat de wind zwak is en als je het zwaartepunt stabiel wilt houden, moet je aan de lijn trekken.