Duwstang lineaire motor

- May 05, 2018-

1. Inleiding

Het zetten van lineaire motor en lineaire duwstang, de producten worden op grote schaal gebruikt in vliegtuigen, schepen, het luxe autostoeltje in de rug van een stoellift en massagestoel, massage bank, brand apparatuur, medische apparatuur, meubels en andere apparatuur, hebben het effect van push-pull telescopisch. En de installatie is niet afhankelijk van het terrein of de afstand.

2. Toepassingsveld

Lineaire motor wordt hoofdzakelijk toegepast in drie aspecten:

Ten eerste wordt het toegepast op het automatische besturingssysteem, dit soort toepassingssituaties is meer;

Ten tweede is het de aandrijfmotor die gedurende een lange tijd continu draait;

3. Het wordt gebruikt in apparaten die grote lineaire bewegingsenergie leveren in korte tijd en korte afstand.

Omdat de elektrische putter betrouwbare prestaties en snelheid heeft, is stabiel en betrouwbaar, installatie is eenvoudig wachten op een kenmerk, daarom op grote schaal gebruikt in elektrische, elektrische tandartsstoel, bank, multifunctionele chirurgische bed, elektrische tractie bed staan, elektrische optometrie, LCD TV lift beugel , schone sanitaire voertuigen, zware machine-industrie, enz.

3 hoofdorganen en parameters.

Organisatie:

De belangrijkste delen van de lineaire motor van de duwstang zijn: gelijkstroom naakte motor, reductiedrijfwerkverhouding, versnellingsbak, noot, gidskoker, binnenband, buitenbuis, trekkop, micro- controleschakelaar enzovoort.

parameters:

Voltage, maximale belasting, overbrengingsverhouding, nullastsnelheid, rijden, minimale montageafstand, beschermingsniveau, werkfrequentie.