Belangrijkste toepassingsscenario's van hijskolom

- Apr 01, 2021-

1. De deur van belangrijke eenheden: De hijskolom is geïnstalleerd, die kan worden bediend met elektrische, afstandsbediening of creditcard om te voorkomen dat voertuigen van buitenaf binnenkomen en illegale voertuigen binnendringen.


2. Voetgangersstraat: verhoogde wegversperringen worden geïnstalleerd op kruispunten van voetgangersstraten. De barricades zijn meestal verhoogd om de toegang tot het voertuig te beperken. In een noodsituatie of andere situatie kan de wegversperring relatief snel worden verlaagd om de doorgang van voertuigen te vergemakkelijken.


3. Wegisolatieriem: Het opheffen van wegblokkades kan in niet-volledig gesloten wegisolatieriemen worden gebruikt om te voorkomen dat het voertuig linksaf slaat of normaal draait. In het geval van wegenbouw, verkeersopstoppingen, enz., kunnen wegblokkades worden verlaagd en kunnen voertuigen worden overgedragen.


4. Multifunctioneel Plein: De wegversperring wordt gedurende de dag verhoogd en voertuigen mogen het plein niet betreden. Gebruik 's nachts het plein als tijdelijke parkeerplaats, zet wegversperringen neer en voertuigen kunnen de parkeerplaats betreden.


5. Openluchtpark: De lift is geïnstalleerd op de kruising van het open park. Wegversperringen zijn meestal ingesteld om te voorkomen dat voertuigen passeren en bezoekers kunnen vrij passeren. Laat in andere gevallen het hefhindernis zakken om de doorgang van het voertuig te vergemakkelijken.

4001