Lineaire actuators voor kleine elektrische drijfstangfabrikanten in de auto-industrie

- Jul 25, 2018-

Miniatuur elektrische lineaire actuators worden op verschillende manieren gebruikt in de auto-industrie. Over het algemeen is een krachtbron zoals een elektromotor verbonden met een eenvoudige machine, meestal een schroefbron die de schroef draait. Een bout of moer bevestigd aan de schroef is bevestigd aan de actuator van het lichaam om te voorkomen dat deze ook draait. De beweging wordt omgezet in energie wanneer de moer zich over de lengte van de schroef bevindt. Bij het bepalen van wat voor soort actuators uw autoproject nodig heeft, moeten elektrische putterfabrikanten nadenken over specifieke gebruiksprocedures, het toepassen en eisen om na te denken over snelheid en kracht.

Vanwege hun afgekorte mechanische bewegingen, zoals schroeven of assen in energieconversie, maken lineaire actuators het voor iedereen mogelijk ruitenwissers te manipuleren. Lineaire actuators worden vaak gebruikt in het audiosysteem van een auto. Lineaire actuatoren hebben veel toepassingen en kunnen alles vinden dat moet worden geplaatst vanaf het hoofd, omhoog of omlaag, vooruit of achteruit en van links naar rechts.

Lineaire actuatoren kunnen in de meeste hoofdstukken auto's vinden. Onder de motorkap worden lineaire actuators voor sommige doeleinden gebruikt, waaronder het manipuleren van het gas om het motortoerental en stationair draaien te regelen. In een uitlaatsysteem werkt een lineaire actuator tussen het lanceersysteem van de brandstofdampstroom en het inlaatspruitstuk. Zonder een bepaald type lineaire aandrijving werken de elektrisch bediende zijruiten en deursloten niet goed. Zolang de missie moet worden opgetild, gekanteld, gekanteld, geduwd of getrokken, hebben lineaire actuators het remsysteem dat meerdere programma's kan gebruiken onder de motorkap, in de deur of in de sedan. Lineaire actuatoren zijn ook te vinden, zoals campers, motorfietsen en terreinvoertuigen en reisauto's.

electric-linear-actuator26495308437.jpg