Liften tafel ervaring

- Jul 20, 2020-

1. De hijstafel is inderdaad een goed hulpmiddel voor moderne mensen om continu te werken. Sta en werk, laat de tafel zakken als je moe bent en blijf op een kruk zitten. Staand en zittend hebben hun houding beter veranderd, en het lichaam zal niet zo stijf en moe.


2. Een goede motor is erg belangrijk. Het is stil tijdens het hijsproces, en het kan continu zijn.


3. Als de voorwaarden het toelaten, u kiezen voor een lange desktop. Ik koos voor een 1,8 meter iep houten tafelblad. In het begin werd de grootte van 1 meter 4 overwogen, en toen werd het uitgebreid tot 1 meter 6, en tenslotte 1 meter 8. De echte ervaring is dat 1,8 meter geen overschot is.


Merk liften tabellen op de markt zijn over het algemeen composiet board desktops. Het massief houten tafelblad voelt beter, en de prijs is goed.


4. Het nadeel van de algemene hijstafel is dat wanneer de tafel stijgt tot een hoogte van 1 meter of hoger, mensen die op het tafelblad werken ervoor zorgen dat het tafelblad schudt als gevolg van normale wrijving. Verschillende merken concurreren om het niveau van kracht van wie trilt.


5. Het installatieproces is niet ingewikkeld, maar twee personen zijn verplicht om samen te werken. Het is het beste om een elektrische schroevendraaier zelf mee te nemen.