Heeft uw tafel en stoel de juiste hoogte?

- Mar 27, 2020-

Tegenwoordig zijn computers een essentieel hulpmiddel geworden voor het werk, de studie en het amusement van de meeste mensen. Steeds meer mensen zitten meer dan 6 uur per dag achter de computer.


Als gevolg hiervan hebben steeds meer mensen verschillende graden van verwondingen rond hun schouders, cervicale wervelkolom en taille. Er zijn veel factoren die dit probleem veroorzaken, de reden voor een zittende houding, de reden voor een verkeerde zithouding en wat ik hier noemde, is het hoogteprobleem van computertafels en stoelen waar maar weinig mensen op letten.


De hoogte van de meeste computerbureaus op de markt is 75 cm. Deze hoogte wordt bepaald aan de hand van de hoogte van 1,70 meter. Als het toetsenbord en de muis echter direct op een tafel van 75 cm worden geplaatst, zullen mensen met een hoogte van 1,70 meter zich een beetje lang voelen.


Over het algemeen wordt aangenomen dat een comfortabele en gezonde houding is dat een persoon op een stoel zit met een rechte rug en voeten op de grond. De hoek tussen de dij en de kuit moet bijna 90 graden zijn. Het probleem van een kort zitoppervlak is niet duidelijk. Als het stoeloppervlak te hoog is Het zitoppervlak zal de dij samendrukken en de bloedcirculatie beïnvloeden.


Het tafelblad hangt natuurlijk naar beneden, met beide handen op het tafelblad, de hoek tussen de grote arm en de onderarm moet bijna 90 graden zijn. Als de tafel te hoog is, zullen meerdere planken op het tafelblad druk op de schouders veroorzaken en te kort zal de pols omhoog draaien en de aanpassing van de operatie beïnvloeden.

640.webp

Daarom vereisen verschillende hoogtes en verschillende lichaamsverhoudingen verschillende tafel- en stoelhoogtes. Bureaustoelen hebben in hoogte verstelbare functies, maar zijn soms niet genoeg voor niet-standaard figuren. Problemen zoveel mogelijk, in principe is de hoogte 75cm, het lichaam boven de 1,80 meter of onder de 1,70 meter is niet helemaal geschikt. Over het algemeen zijn de meeste gewone bureaustoelen in orde. De minimale zithoogte kan worden aangepast tot 40 cm, maar de high-end degenen zijn meer dan 45 cm. Deze is ontworpen met verwijzing naar de standaard desktophoogte van 75 cm, maar is iets hoger voor mensen die minder dan 1,70 meter lang zijn. .