Introductie tot elektrische putter

- May 05, 2018-

De elektrische putter, van letterlijk motor met duwstaaf, de snelheid van de motor die door rol tussen de toestel dragende groep wordt aangedreven, door de duw van de trekkracht in lineaire beweging te roteren, bevordert de telescopische motie van de schroef. De Engelse naam is lineaire actuator, en de vertaling is lineaire actuator, die niet als duwstangmotor, lineaire duwstaaf, elektrische telescopische staaf, elektrische opheffende staaf, vertragende motor, elektrische duw-trekstaaf, enz. Wordt bedoeld.

Het wordt vaak gebruikt met de huishoudelijke sector, elektrische bank, zoals verpleegbed apparatuur, in sommige delen van het buitenland, meer gebruikelijk is elk huishouden zal een elektrische bank hebben, moe werken, zal liggen op de bank, massage en andere plaatsen zijn erg populair in de Verenigde Staten. De huishoudelijke sector is goed voor 80 procent van de omzet in de industrie, oftewel $ 80 miljard.

Er zijn andere toepassingen, zoals volgsystemen voor zonne-energie, industrieën, medische bedden, verpleegbedden, enzovoort. Naast de huishoudelijke sector, in het medische bed, verpleegbed gebied, met meer in de Verenigde Staten, Zwitserland en andere plaatsen, omdat mensen minder geven, een tiental patiënten, verpleegkundigen zelfs tientallen, zorg ervoor niet over te komen? Daarom zullen we het medische bed van het slimme apparaat adopteren en op een knop drukken om de functie van vrij tillen, waterrad enzovoort te bereiken. Dit verhoogt de efficiëntie van het werk aanzienlijk. Op dit moment is het populair in Europa en Amerika en minder populair in China.

De andere is de vensteropenertoepassing, zoals een gebouw, een brandraam enzovoort. Na de brandweer in de Verenigde Staten moet de raamopener alles openen, zodat er een dakraam wordt geopend.

Elektrische duwstangconstructie:

Verticaal type 1.

Op dit moment is het verticale type een gebruikelijk type, dat de evenwijdigheid is tussen de motor en de duwstang, hetgeen het voordeel heeft van ruimtebesparing, minder ruis en beter zelfremmend vermogen. Vaker gebruikt in het huishouden, elektrische bank hierboven.

Parallel type 2.

De structuur van de kleine elektrische putter is ontworpen om parallel te zijn, waardoor het product kleiner en meer stuwkracht krijgt.