Hoe kies je de juiste kleine elektrische putter?

- May 05, 2018-

Vanwege zijn compacte structuur, kleine formaat, gemakkelijk te installeren en populair bij klanten, kleine elektrische putter is over het algemeen geïnstalleerd in kleine ruimte met kleine stuwkracht. Bijvoorbeeld in de industrie, hijstenten, kerstbomen, speciale voertuigen enzovoort. De structuur ervan is over het algemeen H en de motor is evenwijdig aan de duwstang.

Klanten zullen willen dat de prijs, korte levering, betrouwbare kwaliteitsproducten, momenteel bezig met elektrische putter industrie tientallen of meer fabrikanten heeft, maar de kracht van slechts een tiental fabrikanten. Elektrische trekstang is om elektrische te gebruiken en de interactie van een soort van lineaire actuator, gewoon gebruik maken van een DC motorvermogen, de rotatie van het gebruik van vergrendeling tussen versnelling tussen versnellingsbak, die draaiende mechanische beweging omzetten in lineaire beweging, motor aandrijfschroef beweging. Er zal een versnellingsbak in de motor zijn en een reductieverhouding tussen de tandwielen om de belasting, snelheid en trekkracht te regelen. Met overbelastingsbeveiliging (huidige bescherming), zodat de aan de bovenkant aangekomen duwstang niet verder zal rijden, plus een potentiometer, hall-sensor om aan de klant te signaleren, om op de juiste positie te blijven.

Eenvoudig principe, maar de opeenstapeling van technologie tussen fabrikanten zal de kwaliteit van de putter zelf heel anders maken. Dus hoe kiezen klanten de juiste kleine elektrische putter?

A: kijk naar het geluidsniveau, het geluidsniveau, hoe lager de reactie van een fabrikant van opdrijfstangtechnologie, met name de toepassing in de medische, huishoudelijke en andere gebieden, kan meer voordelen opleveren, hoe lager de ruisrespons van de duwstang zelf tussen het geluid van de versnelling, shell crack, motor rotatieruis waarde, zodat het geluid een van de push rod-technologie zal identificeren.

2: blikt terug naar de telescopische, zetten gemiddelde nominale schaal heen en weer voor 10000 keer, werkfrequentie van 10% tot 10%, hoe langer de telescopische duwstang betekent de kwaliteit, hoe beter, zal de stoterstang telescopische algemene goede fabrikant vragen 3-50000 keer heen en weer uitbreiden. Een verhaal, een klant om de verschillende monsters van de elektrische putterfabriek te kopen, getest, test gehouden, dan is de overgrote meerderheid van de binnenlandse duwstang ingestort, slechts enkele buitenlandse merken bleven nog steeds pushen en trekken. Dit toont aan dat de binnenlandse fabrikant een bepaalde afstand heeft tot de buitenlandse fabrikant, maar dat de tijdsdrukafstand kleiner wordt.

Drie: de beschermingsgraad, hoe hoger de beschermingsgraad, verklaren het materiaal, de strengere, algemene industriële klasse-eisen voor IP65, instapniveau waterdicht stofdicht niveau, maar de industrie kan IP68 bereiken, namelijk een halve tot halve schaal schalen meter waterdiepte.

Maar als de klant gewoon wil dat het product van gemiddelde kwaliteit is en kan bewegen, hoe goedkoper, hoe beter. Als u bepaalde vereisten hebt voor uw producten, kiest u de producten met een betrouwbare kwaliteit, CE- en UL-certificeringssysteem. Je krijgt immers waar je voor betaalt.