Hoe kies je het juiste stofdichte en waterdichte niveau voor een elektrische putter?

- May 05, 2018-

Het stofdichte en waterdichte niveau van de elektrische putter is een van de belangrijke parameters van een elektrische putter. In veel toepassingsscenario's is het erg belangrijk om te voorkomen dat stof en water veranderen door de complexiteit van de omgeving. Elektrisch putter stofdicht waterpas niveau met behulp van IPXX om, in het algemeen, de gemeenschappelijke waterdichte classificatie voor de elektrische putter IP42, IP54, IP65, IP66 te beschrijven, onder de voorwaarde van speciale vereisten, kan ook IP69 doen, maar moet speciaal op maat worden gemaakt. Bij gebruik in droge ruimtes binnenshuis, wordt aanbevolen om IP42 of producten met een lagere beschermingsgraad te kiezen. Als het wordt gebruikt in een vochtige omgeving, wordt het aanbevolen om een product te kiezen met een IP54 of hogere waterdichtheid; Als het buiten en zonder andere externe beschermingsmaatregelen wordt gebruikt, is het raadzaam om producten te kiezen met beschermingsklasse IP65 of hoger.

Wat is het stof- en waterdichtheidsniveau van een elektrische putter?

Biedt een IP-classificatiesysteem voor elektrische apparatuur en de mate van stofdicht, waterdicht en aanrijding van verpakking aan de productclassificatiemethode, het systeem heeft de acceptatie van de meeste Europese landen gewonnen en in IEC529 (BS EN 60529: 1992) aangekondigd in de buitenste beschermklasse (IP-code).

Het beveiligingsniveau wordt uitgedrukt met twee nummers na IP en het nummer wordt gebruikt om het beveiligingsniveau op te geven.

Het eerste getal geeft de mate aan van de weerstand van het apparaat tegen stof, of de mate waarin mensen worden beschermd tegen schade in een afgesloten omgeving.

Het tweede cijfer geeft de mate aan waarin het apparaat waterdicht is.

Nummer een:

Geen bescherming tegen externe personen of objecten zonder speciale bescherming IP0-.

1. Voorkom het binnendringen van vaste objecten van meer dan 50 mm om te voorkomen dat het menselijk lichaam (zoals de palm) per ongeluk in contact komt met de interne delen van de lamp. Voorkom dat de grotere afmeting (diameter groter dan 50 mm) binnendringt in IP1-.

2. Voorkom het binnendringen van vaste objecten van meer dan 12 mm en voorkom dat de vingers de onderdelen in de lamp raken. Voorkom middelgrote (groter dan 12 mm diameter, lengte groter dan 80 mm) in IP2-.

3. Voorkom het binnendringen van vaste objecten van meer dan 2,5 mm, voorkom de diameter of dikte van de gereedschappen, draden of soortgelijke kleine objecten die meer dan 2,5 mm in contact staan met de interne delen van de lamp.

4. Voorkom het binnendringen van vaste objecten van meer dan 1,0 mm, voorkom de diameter of dikte van gereedschappen, draden of soortgelijke kleine objecten die meer dan 1,0 mm in contact staan met de interne delen van de lamp.

5 stofdicht, volledig voorkomen invasie van vreemd materiaal. Hoewel het stof niet volledig kan worden voorkomen, heeft de hoeveelheid stof die wordt binnengedrongen geen invloed op de normale werking van de lamp.

6 stof wordt volledig voorkomen binnendringen en kan volledig voorkomen dat stof binnendringt in IP6-.

Het tweede teken:

0 geen bescherming tegen externe personen of objecten zonder speciale bescherming IP-0.

1. Om druppelinvasie te voorkomen, zullen waterdruppeltjes (zoals condensaat) die van verticale druppels druppen geen schadelijke effecten op de lampen veroorzaken.

2 kantelen 15 ° wanneer het nog steeds waterintrusie kan voorkomen, wanneer lampen en lantaarns verticaal naar 15 ° worden gekanteld, is een daling van de schadelijke effecten op de lampen en lantaarns niet IP - 2

3 voorkomen binnendringen van sproeiwater, regen of verdediging en de verticale hoek van minder dan 60 ° door water in de schade van lampen en lantaarns van IP-3 te sproeien

4. Voorkom binnendringend spattende water en voorkom dat het water uit alle richtingen in de lamp komt en schade veroorzaakt aan ip-4.

5. Voorkom de injectie van waterinbraak, voorkom dat water uit elke richting uit het mondstuk komt om de lamp in te gaan en schade aan ip-5 te veroorzaken.

6. Voorkom het binnendringen van grote golven en installeer de lampen op het dek om te voorkomen dat de overstroming wordt veroorzaakt door de invasie van grote golven en beschadig de ip-6.

7. Om te voorkomen dat water binnendringt bij overstroming, wordt de lamp onder bepaalde normen ondergedompeld in water gedurende een bepaalde tijd of onder bepaalde druk om ervoor te zorgen dat de IP-7 niet wordt beschadigd door overstroming.

8. Om te voorkomen dat water binnendringt tijdens het zinken, worden de lampen en lantaarns voor onbepaalde tijd ondergedompeld om te voorkomen dat schade aan ip-8 wordt veroorzaakt door water.