Hoe lineaire actuator te kiezen

- Jun 15, 2018-

Hoe lineaire actuator te kiezen

Het lineaire actuatorvermogen is 12V of 24V, het is veilig, slimme lichaamsgrootte, lichtgewicht, economische prijs, krachtige kracht, lange levensduur. Het is zo een perfect product, dus het wordt veel gebruikt op vele gebieden.

Iedereen zal vragen hoe je lineaire actuator kunt kiezen? Als ervaren lineaire actuatorfabrikant bieden wij de volgende suggestie om actuators te selecteren.

 

1 Naargelang het doel, zoals banken, tandartsstoelen, medische bedden, verpleegbedden, ramen, elektrische tafels, enz., Zolang u ons uw toepassing meedeelt, hebben wij een klaar lineaire actuator om u aan te bevelen.

Kies voor bed

Kies voor banken

Kies voor een venster

 

2 Als u een nieuw product ontwikkelt, vertel me dan de afmetingen van de installatieruimte, zoals hoogte, breedte, diepte, belasting, spanning, snelheid, enz. We passen een lineaire actuator voor u aan volgens uw technische vereisten.

 

3 Vervang de gebroken lineaire actuator. Geef de foto en sticker op van de oude. Onze technici analyseren het en geven u een plan. Als je een vervangend onderdeel wilt, moet je tekeningen leveren, het is het beste om monsters naar ons te sturen.

 

We hebben meer dan 70 types lineaire actuator, sommige heeft 15000N / 1500KG / 3300 belasting / kracht / duw / trek capaciteit, sommige heeft een snelheid tot 230 mm / seconde of 9.2 inch / seconde. We zijn ervan overtuigd dat we in staat zijn om u de beste en meest economische oplossingen te bieden.

Dank je