Kenmerken van heftafels

- Dec 05, 2019-

1. Tatami-heftafel is bevorderlijk voor ruimtebesparend

De tatami-heftafel kan worden gebruikt als meubeltafel en een slaapkamer worden. Dit designinterieur heeft geen andere ingewikkelde meubels of overdreven ornamenten. De algehele decoratiestijl is eenvoudig en genereus, en het stelt de woonkamer ook in staat om een limiet te stellen aan het gebouwgedeelte van het gebouw. De tatami-vloer vereist ook meerdere roosterruimtes of schuine vormen. De hoogte van de vloer kan worden gebruikt voor opslag, wat ook effectief ruimte bespaart.


2.Tatami-heftafel is eenvoudig te bedienen

Op dit moment worden de meeste tatami-heftafels bediend door elektrische liften, die zelfs met afstandsbediening kunnen worden voltooid, met een laag geluidsniveau, groot telescopisch bereik, compacte bediening, mooi uiterlijk, eenvoudige installatie en handige bediening. Dankzij de handige bediening van de tatami-heftafel kan de eigenaar de binnenruimte vrij ontwerpen, waarbij de situatie waarbij de traditionele inrichting ongewijzigd is, wordt vermeden.

640

3. Het gebruik van een tatami-heftafel realiseert een multifunctionele ruimte

Het gebruik van tatami-heftafels kan meerdere functies in een ruimte bereiken. Door de heftafel omhoog te brengen, kan de ruimte worden gebruikt als studeerkamer, theesalon, vrienden ontvangen om kaarten te spelen, chatten, enz., Het verlagen van de heftafel kan worden gebruikt als entertainmentruimte voor kinderen. Maak je geen zorgen. Kortom, de tatami-heftafel realiseert de kenmerken van een multifunctionele ruimte. Voldoet aan de behoeften van de meeste moderne kleine familiehuizen. In het geval van een hobbel of het maken van een dun bed, kunt u een kamer maken.