Classificatie van puttermotor

- May 05, 2018-

1. De schroef

De toonhoogte wordt aangepast door de spoed van de schroef.

Trapeziumvormige schroef is relatief vaak, zoals speciale, U1, U2, U5, U6 meubels veld zijn met behulp van gewone trapeziumvormige schroef, het heeft het voordeel van de prijs is goedkoper, betere zelfsluitende kracht (trapeziumvormige structuur beter bijten), heeft een hoge kosten prestaties. Balschroef, de prijs is duurder, de zelfremmende kracht is slecht, maar de transmissie-efficiëntie is hoger, omdat er veel kogellagers in de schroef zitten, de wrijvingscoëfficiënt kleiner is, de zware industrie de kogelomloopspindel vereist, de het gewicht is groot, de snelheid is snel. Zeer zeldzaam is de planeetbolschroef, die de duurste is en een langere levensduur heeft, en is zelden nuttig.

2. De motor

Stappenmotor hoort bij borstelloze motor. De servomotor is in principe onbeschadigd, beweert een levensduur van 30 jaar, en is natuurlijk duur. Het werkingsprincipe van gelijkstroommotor is het winden van de rol, vormt N / S pool, wat tot de omwenteling van de koperstaaf leidt, waarbij een rotatiebeweging met hoge snelheid wordt gevormd.

3. Het verloopstuk

Het wormwiel en wormwiel worden gebruikt in 90% van de duwstangmotor en de versnellingsbak wordt voornamelijk gebruikt in h-type industriële duwstang, die wordt gebruikt in de tandartsstoel.

Wormwiel: kan alleen in het motortoerental, vertragingsverhouding om het artikel te doen. Lage kosten, grote beperkingen, weinig ruis.

Reductie-versnellingsbak: snelheidsreductieverhouding, motor, schroef, etc. Kleine limiet, relatief groot geluid (met behulp van poeder-metallurgietoestellen)

Planetaire uitrusting: rechte lijn.

4. Karakteristieken van de duwstang.

Communicatie: spanningsinstabiliteit, huidige stabiliteit.

Dc: stabiele spanning en onstabiele stroom.

Stappenmotor en servomotor kunnen worden aangepast.

Dc-motor en wisselstroommotor zijn niet instelbaar.

5. Duwstangmotor wormwiel, snelheidsreductieverhouding.

Het motortandwiel draait rond, de worm draait 40 of 50 ronden en de verkleiningsverhouding is 40: 1 en 50: 1.

6. De voor- en nadelen van puttermotor worden vergeleken met die van cilinder.

Cilinder duwstang, met behulp van luchtcompressor, problemen.

Elektrische hydraulische duwstang, geen bescherming van het milieu, olielek, moeilijk te verzorgen, problemen.

7. Duwstangmotortoerental.

2mm / s-45mm / sa gemeenschappelijk snelheidsbereik (hoe groter de stuwkracht, hoe langzamer de stuwkracht, hoe sneller de stuwkracht)

Te snel, niet in staat om de slag te besturen, eenvoudig om de schakelaar te verbreken, waardoor de binnenband niet in staat is om te schalen.

Vertragingsverhouding tot 5: 1, motorsnelheid van 6000prm.

Onbelast vermogen = stroom x spanning.

Druk op een set drijfstangmechanismen om de schakelaar van de winddeur, klep, poort en keerschot te voltooien. Het gebruiken van elektrische putter als actuator kan niet alleen het luchtbronapparaat en hulpmateriaal verminderen dat door pneumatische actuator wordt vereist, maar ook vermindert het gewicht van actuator. De pneumatische actuator moet een bepaalde druk hebben tijdens het hele proces, hoewel het de kleine versterker kan gebruiken enzovoort, maar de geaccumuleerde hoeveelheid gas is nog steeds enorm. Met behulp van elektrische putter actuatoren, wanneer de verandering van de opening van de regeling, voeding nodig hebben, in de opening kan niet langer nodig zijn voeding, dus keek uit energiebesparing, elektrische putter actuatoren dan pneumatische actuatoren hebben duidelijke energiebesparende voordelen. Geschikt voor bediening op afstand en wordt veel gebruikt in elektrische energie, chemische industrie, metallurgie, mijnbouw, lichte industrie, transport, scheepvaart en andere afdelingen van de demper, kleppen, kleppen zoals het openen en sluiten, materiaalverwerking, stroomregeling, enz. Het is gebruikt door meer en meer afdelingen om het automatische apparaat van mechanisme, hydraulische klep en reductiemiddel te vervangen.