Toepassing van lineaire actuator in spraakspoelmotorgerelateerde apparatuur

- Oct 27, 2020-

Voice coil motor lineaire actuator verbetert de efficiëntie van Glas Productieproces en maakt gebruik van nauwkeurigere en elastische kracht om te controleren en van toepassing zijn op relevante apparatuur die zich bezighoudt met glas.

Nauwkeurig werk in de glasindustrie, zoals glasslijpen, snijden en polijsten, kan worden uitgevoerd met behulp van programmeerbare lineaire voice coil motor actuator van voice coil motor.

Nauwkeurige krachtcontrole en het in stand houden van krachtcontactoppervlakken tijdens de hele reis zijn erg belangrijk bij het omgaan met kwetsbare materialen. Vanwege de unieke zachte landingsfunctie van onze producten

(Het minimum vermogen is ongeveer 0,1 Newton of zelfs minder) het kan gemakkelijk voor glassnijden of schuine afsnijden.

Zachte landing, meting en tracking van onbekende objectoppervlakken of oneffen oppervlakken, of programmeerbare krachten maken allemaal voice coil motor lineaire actuator producten die geschikter zijn voor het omgaan met oneffen oppervlakken. De programmeerbare lineaire actuator van voice coil motor kan continue positie z feedback en force feedback, die wordt gebruikt om veel productiefactoren te monitoren, zoals de werkelijke slijtagetoestand van snijgereedschappen, waardoor de normale gebruikstijd van snijgereedschappen, daarom wordt de productie-efficiëntie verbeterd.