Anti-botsing hijskolommen van de voordelen

- Apr 01, 2021-

1. Het traditionele lasproces wordt gewijzigd en elk onderdeel kan worden gedemonteerd en gescheiden met schroeven. Door mechanische aansluiting kunnen de concentriciteit, coaxialiteit en hoogte worden aangepast.


2. Het microhydraulische systeem is ingebouwd in de hefkolom en elke hefkolom is een onafhankelijke eenheid. In vergelijking met het gebruik van het centrale hydraulische station voor het rijden, is het niet nodig om ondergrondse hydraulische pijpleidingen te leggen, de installatie is eenvoudig en de bouwkosten zijn laag.


3. Aangezien er geen ondergrondse hydraulische pijpleidinglegging is, hoeven alleen de relevante pilaren te worden gecontroleerd en kunnen de interne componenten die in de doos zijn begraven, gemakkelijk als geheel worden gedemonteerd, wat handig is voor onderhoud en reparatie.


4. Flexibele en diverse controlemethoden. Naast de conventionele bedrade bediening kunt u ook de near/remote afstandsbediening, korte afstand vegen en remote radiofrequentie kaartuitlezingsbesturing gebruiken, die programmeerbare bediening op de volgende manieren kan realiseren: computer. Het is geschikt voor hoogfrequente, zeer veiligheidsvoertuigen in en uit plaatsen.

401